Bovag

Scenario's


BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Voor drie BOVAG-afdelingen heeft InSignis diverse scenario's geschreven voor voorlichtings- en bedrijfsfilms.

Onafhankelijke Autobedrijven


Alle bedrijven in de autobranche strijden om de gunst van de auto-consument. Merkonafhankelijke autobedrijven verkopen, onderhouden en repareren elk automerk. Daardoor zijn zij in de ware zin des woords merkonafhankelijke adviseurs van de consument.

InSignis heeft voor BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven diverse videojournaals geschreven en geproduceerd, welke aan de leden worden getoond. Deze journaals bevatten informatie over actuele ontwikkelingen binnen de branche.

Autodealers


De wereld op wielen is volop in beweging. De Europese Commissie is erin geslaagd de automarkt flink op te porren. Meer concurrentie, minder exclusiviteit, geen monopolies. BOVAG Autodealers staat voor merkgebonden sales en after sales en behartigt de collectieve belangen van alle merkdealers in Nederland. En van de doelstellingen van deze afdeling is het versterken van de rendementspositie van de aangesloten leden. BOVAG Autodealers wil dit realiseren door als gesprekspartner op te treden van bijvoorbeeld consumentenorganisaties, overheid en de Europese Commissie.

InSignis schrijft scenario's voor BOVAG Autodealers vier videojournaals per jaar, welke aan alle leden zijn getoond. De journaals gaan over actuele ontwikkelingen binnen de branche, zoals de CSI-metingen. Ook heeft InSignis een spot voor de consumentencampagne 'Liever de Dealer' geschreven en geproduceerd.


Binnen BOVAG Truckdealers zijn de Nederlandse truckdealers verenigd. Rendementsverbetering bij de leden is de belangrijkste doelstelling. BOVAG Truckdealers werkt intensief samen met andere belangenbehartigers en steunt de leden met adviezen, marktgegevens en analyses.

In het kader van het tienjarig bestaan, heeft InSignis een scenario geschreven en een video geproduceerd waarin de geschiedenis van tien jaar BOVAG Truckdealers aan de orde komt. Tevens heeft InSignis een video geproduceerd en getoond over de 'Verkiezing Truckdealer van het Jaar' .